Jucarii senzoriale

Subcategorii

Pret

leilei

Culoare

Categorie de varsta

Livrare

Material

Producator

Afișez 1 - 40 din 111 rezultate

In PiciuLand este plin de jucarii senzoriale pentru copii. Cei mici adora sa se joace cu o jucarie senzoriala deoarece le stimuleaza simturile. Inca din primele luni de viata cei mici pot interactiona cu sunete, texturi sau culori care le starnesc atentia si ii invita la explorare. Curiozitatea atinge noi limite atunci cand cei mici se joaca cu jucarii senzoriale.

Ce rol au jucăriile senzoriale în dezvoltarea bebelușilor?
Juc─âriile senzoriale sporesc nivelul de sensibilitate al sim╚Ťului tactil. De asemenea, juc─âriile senzoriale ├«i ajut─â pe copii s─â descopere lumea din jurul lor ├«n siguran╚Ť─â.

Ce tipuri de juc─ârii senzoriale exist─â?
Exist─â c─âr╚Ťi senzoriale, care sunt confec╚Ťionate din diverse materiale textile.
Exist─â cuburi soft cu activit─â╚Ťi senzoriale, inele tactile pentru bebelu╚Öi ╚Öi juc─ârii senzoriale ├«n diverse forme de animale.

Cum ajut─â juc─âriile senzoriale copiii cu autism?
Jucăriile senzoriale ajută copiii cu autism prin lărgirea sferei cunoașterii lor. Aceste jucării îi vor ajuta pe copii să ia și mai mult contact cu lumea reală, prin texturi, mirosuri, mărimi diferite.

Utiliz─âm cookie-uri pentru monitorizarea traficului ╚Öi o experien╚Ť─â de navigare c├ót mai pl─âcut─â. Pentru a naviga pe site-ul piciuland.ro trebuie sa accepti politica de utilizare a cookie-urilor si termeni si conditiile site-ului.