Despre PiciuLand

Sunt mama unui pici simpatic, si, recunosc, inca inainte de nastere, mi-am imaginat si mi-am dorit sa ii ofer puiului meu tot ce e mai bun, si sunt convinsa ca la fel esti si tu. Dupa multe nopti albe, etape provocatoare si zile pline de bucurie alaturi de el, am realizat ca trebuie sa dau mai departe din experienta mea de mamica. Asa s-a nascut PiciuLand, un concept care respira culoare, joaca, voie buna, educatie, invatare si copilarie.


Am invatat alaturi de micul meu pici ca pentru o dezvoltare armonioasa este nevoie de multa iubire si rabdare, dar si de produse de calitate care sa trezeasca interesul, curiozitatea si spiritul aventurier al picilor nostri. Orice parinte isi doreste sa creasca un copil creativ, istet, descurcaret, tot mai indraznet pe zi ce trece si care sa fie pregatit zi de zi pentru noile descoperiri.


Educatia copiilor vine la pachet cu educatia parintilor. La fel cum ei descopera lumea pas cu pas, si noi, adultii, trebuie sa invatam care produse sunt mai bune pentru ei, asa incat sa nu risipim timp, bani si energie incercand orice. Pentru asta exista PiciuLand, noul concept store dedicat picilor si parintilor lor.