Login
Register

Login
Register

Carti copii

Subcategorii
Categorii de produse

Pret

leilei

Categorie de varsta

Livrare

Material

Producator

Afișez 1–20 din 295 de rezultate

Colectia de carti pentru copii din PiciuLand.ro cuprinde sute de titluri pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 luni si 10 ani. Carti de colorat, carticele senzoriale si carti de povesti pentru copii, pe care le poti comanda online ori de cate ori vrei sa introduci ceva nou in rutina de joaca a piciului tau. Alegerea unei carti potrivite pentru copilul tau nu a fost niciodata mai usoara. In magazinul nostru online, gasesti carti pentru cei mici prin care isi pot dezvolta imaginatia si creativitatea. Printre cele mai apreciate carti pentru cei mici sunt si cele care stimuleaza copiii din punct de vedere auditiv sau tactil.

Cartile sunt o metoda fascinanta de a petrece timp alaturi de cel mic si de a-l introduce in taina cititului. Cunoastem deja cat de important este ca cel mic sa interactioneze cu cartile inca din primele luni de viata, tocmai pentru a-si dezvolta curiozitatea si pentru a transforma cititul intr-o activitate frumoasa de petrecere a timpului liber si implicit de a descoperi lumea. Cartile pentru copii sunt atat de atractive si viu colorate incat picii vostri vor petrece timp indelungat studiind personajele si intelegand firul epic al povestilor. Partea cea mai frumoasa este ca majoritatea cartilor pentru cei mici sunt interactive, ei putand fi antrenati in tot felul de provocari menite sa le dezvolte abilitatile cognitive si sociale. In PiciuLand.ro am selectat carticele care sa fie de folos celor mici, inca din primele luni de viata cand ei nu pot identifica inca culorile. Iar pentru cei mai mari, am ales carti de colorat si carti cu povesti fermecatoare care sa le faca somnul mai lin si ziua mai distractiva.

10% reducere la prima comandă!

Utilizăm cookie-uri pentru monitorizarea traficului și o experiență de navigare cât mai plăcută. Pentru a naviga pe site-ul piciuland.ro trebuie sa accepti politica de utilizare a cookie-urilor si termeni si conditiile site-ului.