Livrarea comenzilor

Livrarea Comenzilor

piciuland.ro proceseaza comenzile primite in maxim 2 zile lucratoare, mai putin cele plasate in weekend-urile sau de sarbatorile legale. Dupa procesare, comenzile sunt predate curierului si vor ajunge la tine in maxim 2 zile. Exceptie fac comenzile plasate de Black Friday, atunci cand sunt conditii meteo nefavorabile sau alte conditii speciale.

Comenzile plasate pana in ora 14:00 ajung la destinatie in ziua urmatoare, cele plasate dupa ora 14:00, sunt livrate de regula in decurs de 2 zile.

Livrarea se efectueaza prin curier.

Costul transportului se adauga automat la comanda dvs. Iti oferim livrare gratuita pentru toate comenzile mai mari de 250 lei.

La primul colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia in sistem ramburs, ci doar cu plata efectuata online, prin transfer bancar.

Exista posibilitatea ca produsele comandate sa nu mai existe in stocul real, chiar daca ele apar disponibile pe site, caz in care vei fi contactat de un reprezentant al firmei.

Anulare comanda:

Comenzile se pot anula accesand meniul Contul Meu. Se pot anula doar comenzile care nu au fost confirmate telefonic sau pe email de catre reprezentantul firmei.