Jucarii Goki

Subcategorii

Pret

leilei

Culoare

Categorie de varsta

Livrare

Material

Producator

Afișez 1 - 40 din 286 de rezultate

Jucariile Goki sunt realizate in Germania si sunt apreciate in intreaga Europa. La realizarea lor se foloseste lemn de inalta calitate, vopseluri non-toxice si foarte mult studiu asupra nevoilor reale ale copiilor. Alege din sute de jucarii din lemn Goki si vei putea sa iti surprinzi piciul cu cele mai frumoase activitati, potrivite varstei lui. Comparativ cu alte branduri, jucariile Goki sunt ieftine, accesibile oricarui buzunar. Copiii se vor bucura de ele pentru mult timp!

Care sunt specificațiile jucăriilor Goki?
Firma de jucării Goki – Gollnest & Kiesel este producătorul inovator de jucării din lemn din Europa. Firma folosește doar lemn provenind din silvicultură europeană ecologică și lucrează pentru a face cât mai multe produse reciclabile. Aceștia cred că jucăriile ar trebui să fie distractive și sigure, de aceea testează continuu produsele în laboratoarele proprii.

Ce tipuri de jucării Goki pentru copii există?
Goki are o gamă variată de jucării din lemn. Puzzle-uri, mașinuțe, jucării motrice, jucării educative, instrumente muzicale, blocuri de construcție și multe altele.

Care sunt categoriile de vârstă pentru care Goki creeaza jucării?
Jucăriile Goki sunt disponibile pentru copiii între 1 an și 14 ani.

Utilizăm cookie-uri pentru monitorizarea traficului și o experiență de navigare cât mai plăcută. Pentru a naviga pe site-ul piciuland.ro trebuie sa accepti politica de utilizare a cookie-urilor si termeni si conditiile site-ului.