Jocuri

Subcategorii

Pret

leilei

Culoare

Categorie de varsta

Gen

Livrare

Material

Producator

Afișez 1 - 40 din 1252 de rezultate

Ce rol au jocurile educative în dezvoltarea copiilor?
Jucăriile și jocurile educative ajută la dezvoltarea mai multor abilități ale copiilor prin intermediul jocului, precum rezolvarea anumitor probleme simple, răbdarea, coordonarea mână-ochi, atenția și concentrarea, abilități sociale, cognitive și emoționale.

Ce tipuri de jocuri educative pentru copii există?
Jocuri și jucării educative de construit, ce ajută la dezvoltarea abilităților motrice și coordonarea mână-ochi, viziunea în spațiu, abilităților de concentrare, atenția și dexteritatea.
Puzzle-urile ajută la dezvoltarea inteligenței și abilităților de a face conexiuni.
Jocurile de societate dezvoltă abilitățile sociale și de comunicare, gândirea logică și strategică, încrederea în sine, coordonarea și dexteritatea.

Care sunt cele mai eficiente jocuri educative pentru copii?
Nu există nici o rețetă secretă pentru eficacitatea jucăriilor și jocurilor. Fiecare copil are o altă personalitate și alte abilități care vor influența dezvoltarea diverselor aptitudini. Aici găsești jocuri și jucării educative recomandate copilului tău.

Utilizăm cookie-uri pentru monitorizarea traficului și o experiență de navigare cât mai plăcută. Pentru a naviga pe site-ul piciuland.ro trebuie sa accepti politica de utilizare a cookie-urilor si termeni si conditiile site-ului.