Jocuri de rol

Subcategorii

Pret

leilei

Culoare

Categorie de varsta

Gen

Livrare

Material

Producator

Afișez 1 - 40 din 53 de rezultate

Jocuri de rol proiectate special pentru copii pentru a le stimula imaginatia și pentru e le oferi sansa sa experimenteze diferite activitati. Cei mici pot fi pe rand, vanzatori, medici, tamplari, barista sau soferi. Datorita acestor jocuri, ei pot înțelege o anumită profesie și se pot raporta la ea în viitor. Ideale pentru joaca acasă sau pentru jocul de rol la gradinita.

Ce sunt jocurile de rol?
Jocurile de rol sunt jocurile care îi transpun pe cei mici în diferite situații sau în pielea diferitelor persoane. Pe parcursul acestor jocuri, cei mici își asumă diferite caracteristici ale diverselor personalități din cadrul jocului. Copiii vor deveni altcineva în aceste jocuri și vor trebui să creeze scenarii.

Care sunt beneficiile jocului de rol?

Dezvoltă imaginația și creativitatea – Acest tip de joc le stimulează creierul celor mici prin punerea lor în situații mai puțin cunoscute sau chiar necunoscute în care ei trebuie să găsească ceva să spună, să facă. În aceste jocuri, copiii sunt niște actori care improvizează.
Descoperă diverse meserii – Jocurile de rol îi pot pune pe cei mici în situații din viața reală și îi fac să acționeze ca respectivele personaje. Pot fi doctori, casieri, veterinari, bucătari, tâmplari, polițiști, pompieri și toată gama de meserii. Prin aceste jocuri și aceste roluri, poți să îți dai seama de cum reacționează copiii în anumite situații și cum le percep aceștia.
Dezvoltă abilitățile de comunicare – În aceste jocuri de rol, copiii vor fi nevoiți să vorbească unii cu alții și să vorbească fluent, găsindu-și cuvintele, dezvoltând aceste arii.

Utilizăm cookie-uri pentru monitorizarea traficului și o experiență de navigare cât mai plăcută. Pentru a naviga pe site-ul piciuland.ro trebuie sa accepti politica de utilizare a cookie-urilor si termeni si conditiile site-ului.