fbpx

Jucarii educative/interactive

Subcategorii

Pret

leilei

Culoare

Categorie de varsta

Gen

Livrare

Material

Producator

Afișez 1–40 din 152 de rezultate

În PiciuLand gasesti jucării educative pentru copii de toate varstele. Recomandăm jucăriile interactive pentru bebelusi cat si jucăriile educative pentru varsta de 1 an, 2, 3 sau 4 ani. Prin intermediul acestor jucării interactive, picii își vor putea dezvolta abilitățile sociale, cognitive si emotionale.

Ce sunt jucăriile educative?
Jucăriile educative sunt jucăriile ce stimulează învățarea prin diverse activități adecvate vârstei. Aceste jucării pot ajuta copiii să învețe anumite noțiuni (de matematică spre exemplu) sau anumite abilități. Jucăriile educative au și rol recreativ pe lângă cel educativ pentru ca cei mici să se bucure de ele.

Ce sunt jucăriile interactive?

Jucăriile interactive sunt jucăriile care stimulează gândirea critică și analitică a celor mici. Aceste jucării, față de cele non-interactive, au o acțiune și o reacție. Cu ajutorul acestor jucării, imaginația copiilor va fi pusă la treabă.

Care sunt beneficiile jucăriilor educative?

Stimulează învățarea – Jucăriile educative stimulează învățarea, dar fără a o face să pară ceva greu. De exemplu, piesele unui puzzle educativ nu se vor potrivi decât dacă copilul va uni piesa cu cifra 5 cu piesa ce are ilustrat 5 pinguini. Acest tip de jucărie îi învață pe copii cifrele și număratul.
Stimulează dezvoltarea simțurilor – Încă din primele zile de viață, copiii încep să adune informație despre mediul lor înconjurător. Jucăriile educative au capacitatea de a ajuta copiii să își dezvolte simțurile prin explorarea diferitelor texturi, auzirea diferitelor sunete. După un timp, prin repetare, cei mici le vor învăța și le vor recunoaște și mai ușor.

Care sunt beneficiile jucăriilor interactive?

Dezvoltarea creativității – Jucăriile interactive îi lasă pe cei mici să își folosească creativitatea, prin temele jucăriilor, dar și prin imaginarea reacției pe care jucăria o va face. De asemenea, poate crea diferite tipuri de acțiuni pentru a observa diferite reacții.
Dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor – Cei mici trebuie să evalueze mișcările pe care le fac. Dacă jucăria nu are nici o reacție, înseamnă că acțiunea nu fost bună. Cel mic trebuie să evalueze asta și să rezolve modul de acțiune.

Utilizăm cookie-uri pentru monitorizarea traficului și o experiență de navigare cât mai plăcută. Pentru a naviga pe site-ul piciuland.ro trebuie sa accepti politica de utilizare a cookie-urilor si termeni si conditiile site-ului.